Курортен комплекс Слънчев бряг

Курортен комплекс Слънчев бряг
Курортен комплекс Слънчев Бряг е най-големият и известен черноморски курорт у нас. Първите хотели в Слънчев бряг са построени преди повече от три десетилетия.

Слънчев бряг се намира на около 30 км. северно от Бургас и само на 4 км северно от центъра на град Несебър. Хотелите на морския курорт са разположени в романтичен залив във формата на полумесец, обърнат на изток. Хотелските комплекси в Северната част на курорта достигат до последните възвишения на Стара Планина.

През слънчевите дни на лятото, Слънчев бряг предлага много възможности за развлечение. Можете да посетите някой от многобройните и разнообразни ресторанти, да се разходите в старата част на град Несебър, да отидете на интересна екскурзия, да посетите СПА център или един от двата водни парка, да поиграете тенис, голф или воден спорт.

Това предопределя характера на Слънчев Бряг като престижен курорт с високо качество на услугите и богато предлагане.

Галерия

Предимствата на Слънчев бряг

През лятото слънчевите дни в курорта са повече от 80%. Подобно на другите  черноморски курорти утрините са прохладни и свежи, наситени със йодни изпарения. Вечерите са приятно хладни с приятен морски бриз.

Прочети повече

Транспорт до Слънчев бряг

До Българското черноморие се достига по, въздух, море и суша.
Две големи пристанища са разположени на север и на юг - Пристанище Варна и Пристанище Бургас.
По-малки пристанище с голямо регионално значение са изградени край повечето градове по крайбрежието.

Прочети повече

Контакти
Рецепция: +359 554 22240, +359 554 23240