Хотел Байкал

Хотел Байкал Слънчев бряг
Напълно обновеният през 2018 г. четиризвезден хотел Байкал е разположен в централната част на Слънчев бряг на около 600 метра от центъра на комлекса и на 150 метра от плажа, на 2 км от Несебър.

Хотелът носи славата на един от утвърдените и известни хотели в Слънчев бряг. Дърветата и добре поддържаните зелени площи наоколо, в комбинация с близостта на морето създават условие за пълноценна почивка.


Полезна информация за хотелa

Напълно обновеният през 2018 г. четиризвезден хотел Байкал е разположен в централната част на Слънчев бряг на около 600 метра от центъра на комлекса и на 150 метра от плажа, на 2 км от Несебър – град световно културно наследствo, защитен от ЮНЕСКО и само на 30 км от гр. Бургас – един от най-големите градове в България.
Дърветата и добре поддържаните зелени площи наоколо, в комбинация с близостта на морето създават условие за пълноценна почивка.

Хотелът се състои от четири корпуса с различна височина 3, 4, 5 и 7 етажа, разполага с 282 стаи и 20 апартамента, всички от които с тераса. Нашите напълно реновирани  стаи, студиа и апартаменти предлагат комфорт, елегантен и модерен дизайн. Във всяка стая има телевизор с кабелна телевизия.

Прочети повече

Курортен комплекс Слънчев бряг

Курортен комплекс Слънчев Бряг е най-големият и известен черноморски курорт у нас. Първите хотели в Слънчев бряг са построени преди повече от три десетилетия.

Слънчев бряг се намира на около 30 км. северно от Бургас и само на 4 км северно от центъра Несебър. Хотелите на морския курорт са разположени в романтичен залив във формата на полумесец, обърнат на изток. Хотелските комплекси в Северната част на курорта достигат до последните възвишения на Стара Планина.

Прочети повече

Лято на Черноморието

Българското Черноморско крайбрежие започва от нос Сиврибурун при държавната граница с Румъния и завършва при устието на Резовска река при границата с Турция. Дължината на крайбрежието е 354 км (220 мили), от които 200 км (120 мили) представляват плажна ивица, покрита с пясък.

Прочети повече

Контакти
Рецепция: +359 554 22240, +359 554 23240